Vejene

Kære Grundejere

Vi har haft et rekordvådt efterår, og det er igen gået hårdt ud over vejene specielt de lavtliggende Christiansholmsvej, Skovløbervej og dele af Avnøvej.

Entreprenøren som vedligeholder vejene har nødtørftigt udbedret huller på Christiansholmsvej, og har bestilt 50 tons norsk granit som forventes leveret indenfor de næste par uger, hvorefter vejene bliver efterset og renoveret.

Entreprenøren fraråder at anvende større granitskærver fx 5-8 mm., da der er risiko for, at de vil sætte sig fast i bilernes dæk. Endnu større skræver 11-16 mm, som er velegnet til indkørsler dur heller ikke til udlægning på veje, da de vil ligge løst med risiko for større huller til følge. Den bedste løsning er nok den nuværende granitstørrelse kombineret med Dustrex til at binde støvet.

Vejene vil igen blive efterset i foråret 2020 kombineret med Dustrex, som er et naturprodukt bestående af harpiks og vand. Duxtrex er ufarligt for dyr og mennesker, ikke allergifremkaldende, irriterer ikke hud eller i øjne, har ingen negative påvirkninger på vegetationen og er biologisk nedbrydeligt.

 

P.f.v.

Jens Carlsen
Formand

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.